2009. január 12., hétfő

Kipécéztek

Andi volt olyan kedves, és kipécézett magának :)Így most el kell áruljak magamról 7 dolgot, ami nekem nem lesz egyszerű :) Megpróbálom ezeket fontossági sorrendben felsorolni -:)))

1. Első és legfontosabb számomra a gyerekeim, a családom! Nem egyszerű dolog két kislány között igazságot tenni.Márpedig erre viszonylag sűrűn kerül sor.

2. Az államigazgatásban dolgozom, és a legfontosabb, hogy szeretem a szakmám. A munkámban - mint minden dologban - vannak jó és rossz pillanatok. Ezeken túl kell tennie magát az embernek, hiszen azt már megtanultam, hogy mindenkinek a legfontosabb a saját problémája.

3. Nagyon szeretnék utazni, főleg mediterrán területekre, ahol mindig meleg van és süt a nap!!! Többször eljutottam már arra végkövetkeztetésre, hogy előző életemben nagy valószínűséggel ilyen területen élhettem, és most visszavágyom oda :)))

4. Imádom az ókori egyiptomi kultúrát, történelmet. Álmaim egyike, hogy eljussak Egyiptomba, a Királyok-völgyébe, a piramisokhoz.

5. Elég jó emberismerő vagyok. Ennek nem mindig a pozitív oldalával találkozom az Életben. Nem boldogító érzés, amikor családon belül bizonyosodnak be a megérzéseim. Általában tiszta lappal indul nálam mindenki, egészen addig, amíg egyszer csalódom benne.

6. Mint a macska, mindig a talpamra esek....:))) talán az egyiptomi kultúrából jön ez a macska???

7. Természetesen imádom a hobbimat, a gyöngyfűzést. kb. 3-4 évvel ezelőtt vettem először kezembe gyöngyöt, és próbáltam "megfejteni" a fűzésmintát. Szeretem, mert megnyugtat. Szeretem, mert a végeredménye sok-sok gyönyörű ékszer. Szeretem, mert látom az igazi, őszinte örömöt mások arcán, amikor viselik az általam készített ékszereket. Sajnos itthoni és munkahelyi elfoglaltságom miatt nem tudtam hasonszőrű gyöngyfűzők társaságába járni, közösen mintákat kipróbálni. Csak egyedül, mint a kisujjam... De erre vagyok a legbüszkébb, hogy a magam erejéből jutottam el arra a szintre, ahol most tartok. Tudom, hogy vannak nálam sokkal tehetségesebbek és kreatívabbak is. Tőlük sem és mástól sem szégyen tanulni, hiszen mindig tanul valami újat az ember....


Szabályok :
Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve.

Az én választottaim a következők:

Audrey
Zsuzsa
Tiszi
Bizsuterie
BigZsuzsó
Ansa
Dapple





1 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy rám is gondoltál. :) De én már ki lettem pécézve és meséltem is magamról. :) De azért köszönöm neked is, hogy kíváncsi vagy rám. :)

    VálaszTörlés